COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Агрон Демири е реизбран за претседател на Студентското собрание и асоцијација на УЈИЕ

Членовите на Студентското собрание и асоцијација на Универзитетот на Југоисточна Европа,на конститутивната средба што се одржа денеска (14.12.2021 год.) го избраа Агрон Демири за претседател со мандат од една година.

На овој состанок, членовите на Студентското собрание и асоцијација за потпретседател го избраа Адем Сопа, исто така, со мандат од една година.

„УЈИЕ е нашата заедничка вредност, ќе работиме заедно, како и досега. „Не можам да ветам дека ќе добиете се што сакате, но можам да ветам дека ништо нема да се смени ако не го побарате тоа!“, изјави по изборите Агрон Демири.

Конститутивната седница на Студентското Собрание и Асоцијација се одржа после изборите, кои завршија на 04.12.2021 година. Согласно Статутот претседателот и потпретседателот ги избираат членовите кои излегоа на непосредни избори.

Google+