COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се потпиша меморандум за соработка за привлекување потенцијални студенти од Блискиот Исток

Ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, aкад. проф. д-р Абдулменаф Беџети и почесниот генерален конзул на Република Северна Македонија во Сирија, г. Мазен И. Хамур , денес, (25.10.2022 година) го потпишаа Меморандумот за соработка за интернационализација на студиските програми.

Целта на овој Меморандум е да се промовираат студиските програми на англиски јазик на УЈИЕ за потенцијални студенти во земјите од Блискиот Исток.

Универзитетот на Југоисточна Европа ги забрза активностите за интернационализација на студиските програми и такви договори се потпишани и со други организации кои ги промовираат студиите во оваа институција.

Google+