Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се отвори петтата по ред изложба на студентите по Архитектура и дизајн

Студентите по Архитектура и дизајн на Универзитетот на Југоисточна Европа сѐ повеќе ја докажуваат својата професионална подготовка и напредок пред пошироката јавност.

Во организација на Факултетот за современи науки и технологии денес (24.02.2022 год.) беше отворена петтата по ред изложба на која преку индивидуални трудови студентите го презентираа постигнатиот напредок по сите предмети за еден семестар. Изложбата ја отвори проректорот за академско планирање и дигитализација, проф. д-р Адриан Бесими, кој истакна дека е горд на работата што ја работат студентите, кои покажале значителен професионален развој.

На изложбата со свои дела учествуваа 164 студенти од прва, од втора и од трета година.

Google+