Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Контактирајте не

Quality Assurance and Management Office
Rectorate building, 3/04-SEEU campus
Ilindenska n335 1200, Tetovo, Macedonia
quality@seeu.edu.mk 
+389 44 356 082

Google+